Voor financieel inzicht en groei, ben je bij 3AP op het juiste adres!

Ondernemers die verkeerde keuzes maakten, omdat het overzicht vanuit financieel perspectief ontbrak. Soms leiden het zelfs tot faillissement met alle ellende die daarbij hoort.

Zowel Theo als Gerard weten vanuit hun financiële kennis en expertise dat dit niet nodig is. Ze besloten hun krachten te bundelen en 3AP op te richten. Door 3AP hebben ondernemers altijd actueel financieel inzicht, zijn de financiële consequenties van belangrijke beslissingen helder en ontvangen zij passend advies. Dit zorgt voor meer rust bij de ondernemer en meer groei zijn bedrijf.

Over 3AP

3AP staat voor automatiseren, administreren en adviseren in partnerschap. Dit doen we met onze financiële, fiscale, ondernemers- en businesscoach expertise.

Hiermee geven we ondernemers actueel inzicht in hun financiële administratie en passend advies, zodat zij de juiste keuzes maken én hun bedrijf laten groeien.

De financiële experts herkennen in onze naam ook tripple A. Dit geeft een zeer laag kredietrisico van bedrijf aan. Ofwel een financieel zeer gezond bedrijf. Dat wordt je niet zomaar. Dat is wel waar we voor al onze klanten naar streven. Een financieel gezond bedrijf geeft ondernemers rust en ruimte om te groeien.

Een aantal van onze medewerkers zijn opgeleid als:

Ons team

  • Financieel expert
  • Register Businesscoach
  • MKB canvas consultant

Gerard Klerk

“Van puinhoop naar financiële rust”

De verhalen achter cijfers fascineert Gerard. Hierdoor is hij heel bekwaam in het lezen, interpreteren en analyseren ervan. “Geef mij een puinhoop en ik maak er chocolade van,” zegt hij, benadrukkend hoe belangrijk het is om de personen achter de cijfers te kennen. Na het opruimen biedt hij ondernemers cruciaal financieel inzicht en advies, zodat zij de beste beslissingen voor hun bedrijf kunnen nemen. Gerard’s missie: bedrijfsgroei faciliteren terwijl de ondernemer rustig slaapt.

Theo Vullings

Van financiële uitdaging naar winstgevend en gezond

Theo begrijpt dat cijfers het verhaal van een onderneming vertellen en gebruikt dit in zijn strategisch advies. Geïnspireerd door Bill Gates is Theo, continu op zoek naar manieren om efficiënter te werken. Slimme luiheid noemen we dat binnen 3AP.
Zo efficiënt mogelijk werken leidt tot een kostenbesparing of extra tijd bij medewerkers. Zo leidde Theo al meerdere bedrijven naar financieel gezond en winstgevend.
  • Fiscaal adviseur
  • Financieel expert
  • Winstadviseur
  • MKB canvas consultant

Gerco van ’t Foort

“Van cijfers naar inzicht’”

De juiste cijfers bij elkaar in een dashboard en er ontstaat inzicht. Ik ben binnen 3AP de dashboard ontwerper en bouwer. Daarnaast houd ik net als Theo van automatiseren.

Samen kijken we hoe we processen steeds efficiënter en effectiever voor ons kunnen laten werken.

Willem Wagteveld

Ik ben professioneel actief op het snijvlak van data, finance en IT.  Ik gebruik mijn ervaring als data analist in het maken van dashboards om onze klanten van inzichten te voorzien, die hen vooruit te helpen.
Hierbij let ik op zowel de datakwaliteit als procesautomatisering en draag ik bij aan accuraat en actueel inzicht voor onze klanten.

Wij werken met:

fiscale software
boekhoudsoftware
facturatie en offerte software
vraagpostenmodule
scan en herken
scan en herken

Stuur ons een bericht

Contactverzoek