Financiële coaching: de sleutel tot jouw succes

Veel ondernemers zitten met de handen in het haar en weten niet precies aan welke knoppen ze in hun bedrijf moeten draaien!

Herken jij jezelf in vragen zoals:

🖋️ Ik werk keihard, maar zie dit niet terug in mijn winst en cashflow.
🖋️ Ik heb geen rust in mijn hoofd en daardoor minder focus op mijn business.
🖋️ Ik factureer te weinig uren aan mijn klanten.
🖋️ Ik maak me zorgen over onverwachte kosten die mijn cashflow onder druk zetten.
🖋️ Mijn administratie is een rommeltje en ik weet niet waar ik moet beginnen.
🖋️ Ik heb moeite om mijn tarieven te verhogen, uit angst klanten te verliezen.
🖋️ Ik voel me vaak overvallen door financiële deadlines en administratie.
🖋️ Ik heb geen duidelijk beeld van mijn bedrijfsresultaten en waar ik sta.
🖋️ Ik twijfel of ik wel genoeg marge maak op mijn producten of diensten.
🖋️ Mijn financiële rapportages zijn verouderd of incompleet, waardoor ik geen goede beslissingen kan nemen.
🖋️ Ik worstel met het aflossen van schulden of leningen en zie geen licht aan het einde van de tunnel.
🖋️ Ik wil groeien, maar ik weet niet hoe ik mijn financiën moet organiseren om dit mogelijk te maken.
🖋️ Ik voel me vaak alleen staan in mijn bedrijf en mis een sparringpartner op financieel gebied.
🖋️ Ik ben bang dat ik mijn dromen niet kan realiseren door financiële beperkingen.
🖋️ Mijn stressniveau loopt soms zo hoog op dat ik de passie voor mijn bedrijf dreig te verliezen.

Herken jij deze vragen?
Het is tijd om de touwtjes in handen te nemen en de financiële rust te vinden die je verdient. Laten we samen werken aan een solide financieel fundament, zodat jij met vertrouwen en focus je dromen kunt realiseren.

Wat doen wij in een financiële coachstraject?

Tijdens een financiële coachingssessie gaan we écht de diepte in. We zoeken naar de uitdagingen en problemen waar jij tegenaan loopt. Het begint allemaal met een MKB-scan. Aan de hand van een aantal gerichte vragen bepalen we waar jouw grootste uitdagingen liggen. Vervolgens duiken we in de cijfers.

We maken jouw cijfers inzichtelijk met informatie uit je eigen administratie. We brengen de productiviteit per medewerker in kaart en beoordelen of de prijs van je product of dienst wel passend is. Daarna zoeken we naar de echte uitdagingen die uit de cijfers naar voren komen.

Financiële cijfers zijn een weerspiegeling van de prestaties van je onderneming. Te weinig omzet? Misschien heb je te weinig betalende klanten of hanteer je te lage tarieven. Te hoge kosten? Dan is je organisatie mogelijk inefficiënt. Kortom, de cijfers van je onderneming zijn een onmisbare bron van inspiratie voor diepgaande analyse!

Waarom kiezen voor Gerard als jouw financiële coach?

Gerard heeft jarenlange ervaring als financieel MKB-adviseur. Hij ziet het als een sport om van cijfers chocola te maken. Hoe groter de uitdaging, hoe meer energie hij krijgt om orde te scheppen in de financiële chaos. Gerard denkt in kansen en mogelijkheden, niet in problemen. Onlangs heeft hij nog een klant geholpen om dromen waar te maken. Vraag gerust aan Kristen Weps-van Domburg van Horsepower Training en Coaching naar haar ervaring met Gerard als financiële coach.

Wat maakt Gerard uniek? Hij combineert zijn diepgaande kennis met een persoonlijke benadering. Hij luistert naar jouw verhaal, begrijpt jouw dromen en doelen, en helpt je deze te realiseren. Gerard gelooft dat elke uitdaging een verborgen kans is, en hij staat klaar om jou te helpen deze te ontdekken en te benutten.

Wil jij ook de volgende stap zetten naar een financieel gezonde onderneming? 

Plan dan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. 
Samen kunnen we jouw dromen omzetten in realiteit.