Je bedrijf laten groeien met de businesscoach van 3AP

Voor groei zonder financiële zorgen

 • Praktische stuurinformatie
 • Proactief advies
 • Samenwerken aan groei

Met vertrouwen investeren in de groei van je bedrijf

Bij groei horen investeringen, risico’s nemen, onzekerheid. Veel ondernemers liggen hier regelmatig wakker van. Onnodig!

Bij 3AP kijken we samen met jou vooruit en begeleiden je bij het maken van jouw winstplan. Onze professionele businesscoach coacht en ondersteunt je tijdens de uitvoering ervan. Ook als zaken anders lopen, weet jij wat je kan doen. En dat geeft rust en toekomstbestendige groei.

Wat levert het op?

 • Geïntegreerde Groei: Een plan dat alle facetten van uw bedrijf adresseert voor harmonieuze en duurzame groei
 • Actuele en accurate stuurinformatie in een overzichtelijk dashboard, zodat je op elk moment vanuit financieel inzicht de juiste beslissingen kan nemen
 • Deskundige businesscoach tijdens de realisatie van uw plan: Ons team van experts biedt jullie ondersteuning en advies, elke stap van de weg
 • Toekomstbestendig Succes: Een bedrijf dat is geoptimaliseerd op alle negen pijlers is robuust en klaar voor toekomstige uitdagingen en kansen
 • Een financieel gezond bedrijf met een actuele en up-to-date administratie

Klanten kiezen voor 3AP vanwege:

Actueel financieel inzicht

Om de juiste keuzes te kunnen maken.

Proactief business advies

gericht op omzet verhogen en overhead verlagen

Samen
werken

aan verbetering van de financiële bedrijfssituatie

De gelijkwaardige partner

die je begrijpt én zegt wat gezegd moet worden

Met vertrouwen je bedrijf laten groeien?

Wat krijg je?

 • Jaarlijks een winstplan: in één dag maken we samen jullie winstplan voor het komende jaar. Het is winstplan is gebaseerd op de negen pijlers van het MKB Canvas. Dit is inclusief een diepgaande businessanalyse, bepalen van doelstellingen en verbeterplannen.
 • Elk kwartaal een strategische sessie van één dagdeel, waarin we aan de slag gaan om met de verbeterplannen voor de negen pijlers en leiderschapsontwikkeling. We bieden je continue begeleiding en support om de verbeteringen in de organisatie te implementeren.
 • Maandelijks een online coaching sessie om voortgang te bewaken en obstakels op te lossen.
 • Dagelijks realtime dashboard met de belangrijkste financiële kpi’s, die ervoor zorgen dat je de juiste informatie hebt om financiële beslissingen te nemen. Om dit te realiseren regelen we ook je boekhouding en bijbehorende aangiftes voor de belasting.

Werken met Register Businesscoach

Binnen 3AP geven we pro-actief advies en zetten nog een extra stap. Onze Register Businesscoach helpt ondernemers te ontwikkelen op het gebied van leiderschap en alle andere facetten binnen het bedrijf. Precies datgene wat je als ondernemer nodig hebt om je visie ook daadwerkelijk te realiseren.

Door onze aansluiting bij Businesscoach Nederland hebben we de beschikking over allerlei hulpmiddelen en een netwerk van kennispartners die we kunnen inschakelen indien dat in jouw situatie nodig is. Zo werken we samen om jouw groei te realiseren op een financieel gezonde manier.

Met vertrouwen je bedrijf laten groeien?

3AP Businesscoach en administratiekantoor

3AP is voor ondernemers dé partner in groei en inzicht. Wij gebruiken accuraat en actuele financiële data om ondernemers inzicht te geven en helpen hen de juiste keuzes voor hun onderneming te maken. Dit start met een actuele boekhouding en dashboard én omvat eerlijk proactief advies.

Samen met ondernemers hun visie realiseren, dat is waar we echt voor gaan. Als businesscoach dragen we bij aan de leiderschapsontwikkeling van de ondernemer en de ontwikkeling van zijn bedrijf. Niet voor niets zien veel ondernemers ons als hun financieel trusted advisor, die hen begeleid om met vertrouwen de groei te realiseren die ze voor ogen hebben.

Veelgestelde vragen:

Heb je voorbeelden van de invulling van zo'n strategiesessie?

De invulling wordt bepaalt wat passend is bij je winstplan en wat jullie nodig hebben. Enkele voorbeelden van onderwerpen die regelmatig gezamenlijk aanpakken zijn:

 • Uitwerken en inrichten van processen
 • Borgen van processen in systemen
 • Verbeteren van cashflow, marge of liquiditeit
 • Dashboards maken met groeidrivers
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Teams verbeteren
Wat is een Register Businesscoach?

Dat betekent dat de Businesscoach een erkende opleiding dat businesscoach heeft volbracht. Daarnaast blijft de Businesscoach continu zijn kennis op dit vakgebied onderhouden.

Wat is het MKB canvas?
Het MKB canvas is een model dat helpt inzichtelijk te krijgen waar de bottleneck van de organisatie zit. Daarnaast helpt het model uit te leggen wat je als ondernemer allemaal goed georganiseerd moet hebben om een zelfstandig groeiend bedrijf te ontwikkelen. Daardoor deze tool uitermate geschikt als hulpmiddel om ondernemers te helpen die hun bedrijf willen verbeteren of laten groeien.
Wat betekent gecertificeerd MKB-canvas consultant?

Dat betekent dat diegene de opleiding met betrekking tot het MKB-canvas succesvol heeft afgerond en het model kan toepassen in de praktijk.

Nog twijfels of een andere vraag?

(Aan)vraag Inzicht en Winstplan